Thawte SSL Web Server EV

Thawte SSL Web Server EV

Tuo luottamusta ja tietoturvaa. Thawte® SSL Web Server EV varmenteet tekevät sen. Web-sivustosi/verkkokauppasi vierailijat huomaavat, kun selaimen osoitekenttä muuttuu vihreäksi ja organisaatiokentässä näkyy yrityksesi nimi – asiakkaat tietävät että tähän sivustoon voi luottaa. Thawten Trusted Site Seal-suojaussinetti antaa varmuutta viedä ostotapahtuma loppuun, ei enää hylättyjä ostoskoreja. SSL Web Server EV varmenteet sisältävät kattavan validoinnin, Thawte Trusted Site Seal-suojaussinetin, ilmaiset uudelleenmyönnöt ja 30 päivän rahat takaisin-takuun.

Huomaa: Thawte SSL® Web Server EV varmenne on ketjutettu SSL-varmenne joten web-palvelimesi pitää tukea tätä ominaisuutta.

  • Lisää tuottopotentiaalia ja vähennä huijausriskiä vihreällä osoitekentällä ja Thawte Trusted Site Seal-suojaussinetillä, jonka saat 18 kielellä.
  • Suojaa luottamuksellista tietoa siirrettäessä verkon yli shoppaillessa, verkkopankkia käyttäessä, kirjautuessa ja eri itsepalvelutoimintoja tehdessä 256-bittisellä SSL-salauksella
  • Yhteensopivuus: Tukee yli 99% selaimista
  • Korvausvelvollisuussuoja: $1,500,000 USD