Thawte-varmenteet

Thawte SSL Web Server EV

Tuo luottamusta ja tietoturvaa. Thawte® SSL Web Server EV varmenteet tekevät sen. Web-sivustosi/verkkokauppasi vierailijat huomaavat, kun selaimen osoitekenttä muuttuu vihreäksi ja organisaatiokentässä näkyy yrityksesi nimi – asiakkaat tietävät että tähän sivustoon voi luottaa. Thawten Trusted Site Seal-suojaussinetti antaa varmuutta viedä ostotapahtuma loppuun, ei enää hylättyjä ostoskoreja. SSL Web Server EV varmenteet sisältävät kattavan validoinnin, Thawte Trusted Site Seal-suojaussinetin, ilmaiset uudelleenmyönnöt ja 30 päivän rahat takaisin-takuun.

Thawte SSL123 Web Server

Domainvalidointi yhdessä arkipäivässä tai jopa alle
Thawte® SSL123 varmenteilla on nopea myöntämisaika jotta pääset mahdollisimman nopeasti ottamaan suojatut yhteydet käyttöön palvelimellasi. Tämä domainvalidoitu SSL-varmenne tuo 256-bittisen salauksen intranettiin, sähköpostipalvelimiin, ja muihin web-pohjaisiin ohjelmistoihin joissa ei ole vaaraa phishing- tai huijausriskeille. SSL123 varmenteet sisältävät domainvalidoinnin, Thawte Trusted Site Seal-suojaussinetin, ilmaiset uudelleenmyönnöt sekä 30 päivän rahat takaisin-takuun.

Thawte SSL Web Server

Varmistaa sivustosi tietoturvan ja identiteetin käyttäjillesi
Thawte® SSL Web Server varmenteet suojaavat luottamuksellisen tiedon liikkumisen verkossa ja vahvistavat sivustosi identiteetin työntekijöillesi, business partnereille ja muille käyttäjille. Kun käyttäjät klikkaavat Thawte Trusted Site Seal-suojaussinettiä katsoakseen varmenteen tietoja, yrityksesi nimi tulee esille yhdessä Thawten – luotetun CA:n – kanssa joka on varmistanut yrityksen ja sivuston, kaikki tietävät kenen kanssa oikeasti toimivat. SSL Web Server varmenteet sisältävät organisaatiovalidoinnin, Thawte Trusted Site Seal-suojaussinetin, ilmaiset uudelleenmyönnöt sekä 30 päivän rahat takaisin-takuun.

Thawte SSL Web Server Wildcard

Turvaa useampia alidomaineja yhdellä palvelimella
Thawte® Wildcard SSL varmenteet suojaavat useampia alidomaineja yhdellä SSL-varmenteella vähentäen hallintaan menevää aikaa ja kuluja. Käyttämällä wildcard-merkintätapaa (tähti ja piste ennen domain-nimeä) mahdollistaa suojauksen ulottamisen eri alidomaineihin päätason domain-nimeen pohjautuen. Wildcard SSL varmenteet sisältävät organisaatiovalidoinnin, Thawte Trusted Site Seal-suojaussinetin, ilmaiset uudelleenmyönnöt sekä 30 päivän rahat takaisin-takuun.

Thawte Code Signing

Turvaa koodisi sisältö ja toimitus
Nopeat yhteydet ja helpot levitystavat ovat mahdollistaneet kehittäjien luoda hauskaa ja toimivaa koodia, missä vain ja kaikkialla. Mutta, mahdollisuus huijauksiin ja haittaohjelmien levitykseen on kasvanut myös. Thawte® Code Signing varmenteella koodisi on yhtä turvassa ja luotettavaa asiakkaille kuin ostaa ohjelmisto kaupan hyllyltä.