GeoTrust-varmenteet

GeoTrust QuickSSL PremiumGeoTrust

Suojaa sivustosi nopeasti. GeoTrust® QuickSSL® Premium varmenteet ovat yksi nopeimmista tavoista alkaa suojata sivustoja ja verkko-ohjelmistoja SSL:llä. Automaattisella validointi- ja myöntämisprosessilla, saat QuickSSL Premium SSL-varmenteesi jopa minuuteissa. Sen jälkeen, hallinnointi ja varmenteen uusinta on helppoa. GeoTrustin kanssa saat edullisen SSL-ratkaisun, joutumatta kuitenkaan uhraamaan käyttömukavuudesta tai luotettavuudesta.

GeoTrust True BusinessID EV (Extended Validation)

Vihreä rivi selaimessa kertoo kaiken. Jos GeoTrust True BusinessID (EV)-varmenne osaisi puhua, se sanoisi: ”Katso minua, olet erittäin turvassa ja suojattuna”. Web-sivuston vierailijat huomaavat kun selaimen osoitekenttä muuttuu vihreäksi ja organisaatiokentässä näkyy yrityksesi nimi ja GeoTrust.

GeoTrust True BusinessID

Yritystason SSL – mutta parempi. Kun valitset yrityksellesi SSL-varmennetta, vaihtoehtoja on monia. GeoTrustin kanssa päätös on helppo. GeoTrust® True BusinessID SSL-varmenteen myötä asiakkaasi tietävät, että sivusto on heidän luottamuksensa arvoinen ja otat tietoturvan tosissasi hankkimalla varmenteen hyvämaineiselta CA:lta.

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain varmenteella, voit lisätä, muokata tai poistaa 25 domain-nimeä varmenteen voimassaoloaikana. Voit lisätä, muokata tai poistaa domainien lisänimiä (SAN)-kenttään varmenteen myöntämisprosessin aikana tai milloin vain varmenteen elinaikana.

GeoTrust True BusinessID Wildcard Certificates

Suojaa useampikin palvelinnimi pienellä kustannuksella. Oli se sitten yrityksesi kotisivut tai sähköpostipalvelin, arkaluonteisen tiedon suojaaminen on pääasia – ja se on sitä myös meille. Tähän tarkoitukseen on GeoTrust® True BusinessID Wildcard SSL varmenteet tehty. True Business Wildcard varmenteella saat korkean tason salauksen ja varmennuksen rajoittamattomalle määrällä palvelinnimiä, rajoittamattomalle määrälle palvelimia – kaikki yhdellä varmenteella. Saat myös dynaamisen GeoTrust True Site seal -suojaussinetin jolla voit näyttää sivustosi vierailijoille että yhteys on suojattu ja turvallinen käyttää.

GeoTrust True BusinessID Extended Validation (EV) Multi Domain

EV SSL auttaa suojaamaan sivustosi phishing-huijauksilta ja listää asiakkaiden luottamusta brändiisi. True BusinessID EV:ssä on laaja identiteetintunnistus, 256-bittinen salaus ja GeoTrust Site seal-suojaussinetti – jotka kaikki auttavat sinua maksimoimaan tietoturvan tason ja lisäämään myyntiäsi verkossa.