Hallintapalvelu

446,40  sis. ALV 24%

Hallintapalvelun asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia Sophos-tuotteiden tai Office365-ratkaisuiden hallinnoinnista vaan me teemme sen puolestasi.

tuotetunnus (SKU) TSIS-HALLINTA Osastot: ,

Kuvaus

Hallintapalvelun asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia Sophos-tuotteiden tai Office365-ratkaisuiden hallinnoinnista vaan me teemme sen puolestasi.

  • Yksittäin toimivat ohjelmistot (tietoturva/tuottavuus) hankaloittavat lisenssien hallintaa lisäämällä ylläpitotyötä ja samalla yhtenäinen näkyvyys kokonaistilanteeseen saattaa hämärtyä. Toimisto-ohjelmissa ei ole kannattavaa hankkia pysyviä lisenssejä tiettyihin versioihin, koska henkilöstön määrä saattaa vaihdella lyhyelläkin aikavälillä ja lisäksi pysyvät lisenssit ovat yleensä vain johonkin tiettyyn ohjelmistoversioon.
  • Tietoturvan osalta, yksittäin tai erikseen toimivat palomuuri, antivirus/haittaohjelmasuojaus-ohjelmat eivät kerro koko totuutta – miten suojaus toimii yrityksessä, ovatko kaikki päivitykset kaikilla koneilla asennettuina ja toiminnassa sekä lisenssienhallinnan osalta – milloin mikäkin vanhenee = lisää työtä. Siksi keskitetty hallinta ja raportointi onkin kaiken A ja O.

Hallintapalvelut sisältävät tuotteiden hallinnan pilvessä olevan palvelun kautta, raportoinnin sekä viisi muutosta/kk. Ylimääräiset muutokset lisälaskutettavana työnä.
Sisältää kuukausittaisen raportoinnin sähköpostitse. Hallintapalvelun hinta 60€/kk (alv. 0%), ensimmäiset 6kk laskutetaan etukäteen, jonka jälkeen kuukausittain. Lisätyöt á 20€/kpl (alv. 0%).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hallintapalvelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 4 =