F-Secure SAFE

50,84 399,28  sis. ALV 24%

F-Secure SAFE – Helppokäyttöinen tietoturvaratkaisu PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. F-Secure SAFE on yksinkertainen ratkaisu kaikkien laitteidesi suojaamiseen. Valitse tilauksesi suojattavien laitteiden määrän mukaan. Kun saat uuden laitteen, voit siirtää suojauksen vanhasta laitteesta uuteen tai lisätä laitteita tilaukseesi. Jos älypuhelimesi tai tablettisi katoaa tai varastetaan, F-Secure SAFE auttaa löytämään kadonneen laitteen. F-Secure SAFE suojaa kaikkia laitteitasi haittaohjelmilta, hakkereilta, tietomurroilta ja muilta verkon vaaroilta. Lapsilukon avulla myös lapsesi ovat turvassa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

F-SecureSuojaa kaikki laitteesi

F-Secure SAFE on F-Securen uusi tietoturvaratkaisu sekä PC-, mobiili-, että Mac-käyttäjille. SAFE:ssa F-Securen palkitut teknologiat yhdistyvät yhdeksi yhtenäiseksi tietoturvaratkaisuksi kaikille laitteille. Yhdellä ratkaisulla suojaat koko perheesi verkon käytön.

Tarvitset vain maailman parhaan suojauksen. SAFE on helppokäyttöinen tietoturvaratkaisu PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Voit valita SAFE -tilauksesi suojattavien laitteiden määrän mukaan. Asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Kun saat uuden laitteen, voit siirtää suojauksen vanhasta laitteesta uuteen tai lisätä laitteita tilaukseesi.

SAFE suojaa kaikkia laitteitasi haittaohjelmilta, hakkereilta, tietomurroilta ja muilta verkon vaaroilta. Lapsilukon avulla myös lapsesi ovat turvassa. Päätät, mitä sisältöjä lapsesi näkevät ja milloin he voivat käyttää verkkoa. Jos älypuhelimesi tai tablettisi katoaa tai varastetaan, F-Secure SAFE auttaa löytämään laitteen. Turvallinen surffailu, verkkopankin käyttö ja nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. F-Secure SAFE antaa digitaalisen vapauden koko perheellesi. Käytitpä mitä laitetta tahansa, SAFE suojaa yksityisyytesi.

Sähköisesti toimitettava tuote.

Lisätiedot

Kesto

1 vuosi, 2 vuotta, 3 vuotta

Laitemäärä

1 laite, 3 laitetta, 5 laitetta, 7 laitetta, 10 laitetta, 15 laitetta, 20 laitetta, 25 laitetta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “F-Secure SAFE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

six + ten =