Nessus Manager

Nessus Manager

Nessus Manager laajentaa Nessuksen tietoturva- ja auditointitiimeille – keskitetyllä hallinnalla ja hajautetulla skannauksella

Haavoittuvuuksien hallintaa tiimipohjaisesti

Nessus® Manager yhdistää tehokkaan tunnistamisen, skannauksen ja Nessuksen (maailman eniten käytetty haavoittuvuusskanneri) tarkastusominaisuudet laaja-alaiseen hallintaan ja yhteistyötoimintoihin pienentääksesi hyökkäyspinta-alaa.

Nessus Manager mahdollistaa resurssien, kuten Nessus-skannerien, skannaus-aikataulujen, käytäntöjen ja skannaustuloksien jakamisen useamman käyttäjän ja ryhmien välillä. Käyttäjät voivat käyttää ja jakaa resursseja ja vastuita kollegoidensa; järjestelmien omistajien, sisäisten auditoijien, riski- & vaatimustenmukaisuushenkilöstön, IT-administraattoreiden, verkkoadminien ja tietoturva-analyytikoiden kanssa.

Ratkaisu suojaa fyysisiä, virtuaalisia, mobiili- ja pilviympäristöjä ja on saatavilla on-premise käyttöönottomallilla. Tenable.io on saatavilla organisaatioille jotka hakevat pilvipohjaista ratkaisua.

Integrointi

Nessus® Manager integroituu patchien hallintaratkaisuiden (IBM, Microsoft, Red Hat ja Dell) kanssa ja auttaa varmistamaan että ohjelmistopäivitykset otetaan käyttöön järjestelmissä niiden kriittisyyden mukaan.

Nessus Manager
Nessus Manager sisältää useita konfigurointitarkastuksia pilviympäristöille kuten Microsoft Azure, Amazon Web Services ja Rackspace.

Lisätietoa Tenablen omilta sivuilta: Linkki tai ota yhteyttä.