F-Secure Total

F-Secure TOTAL yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen tilaukseen. Turvaa omat ja perheesi laitteet samalta käyttäjätililtä.

SAFE tietoturva
Palkittu tietoturvaohjelmisto, joka suojaa kotitaloutesi kaikkia laitteita viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta.

FREEDOME VPN Yksityisyydensuoja
Sovellus suojaa yksityisyytesi ja laitteesi Internetissä. Käytä julkisia Wi-Fi-verkkoja turvallisesti salatun yhteyden avulla.

KEY salasanojen hallintasovellus
Helppokäyttöinen salasanojen hallintasovellus, jonka avulla voit tallentaa salasanasi turvallisesti ja käyttää niitä kaikilla laitteillasi.

Virustentorjunta
Palkitulla virustentorjuntatekniikalla voit pitää laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, ransomware-ohjelmilta, mainosohjelmilta, näppäinpainalluksia tallentava ohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.

Selaus- ja verkkopankkisuojaus
Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi. Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankkisivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Kiristysohjelmasuojaus
Kiristysohjelmasuojaus suojaa tärkeitä kansioitasi ja estää kiristysohjelmia sieppaamasta niitä.

Etsi puhelimesi
My F-Secure -palvelussa voit helposti tarkistaa puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita kadonneen Android-laitteen tai pyyhkiä siitä tiedot niin, etteivät muut pääse käsiksi henkilökohtaisiin tiedostoihisi, kuten valokuviin ja sähköpostiviesteihin.

Perheen suojaus
Huolehdi perheesi turvallisuudesta rajoittamalla laitteiden käyttöaikaa sekä estämällä pääsy esimerkiksi verkkokauppoihin, sosiaaliseen mediaan tai sivustoille, jotka sisältävät aikuisviihdettä, väkivaltaa tai uhkapelejä.

Helppo hallinnoida
Helppo tapa hallinnoida kaikkien laitteidesi suojausta yhdestä paikasta. Hallinnoi suojattavien laitteiden määrää, selaa kuitteja ja muuta maksuasetuksia.

Yksityinen ja suojattu
VPN eli Virtual Private Network on suojattu ja yksityinen verkko. Sen avulla voit salata todellisen IP-osoitteesi ja sijaintisi muulta verkolta, kuten operaattoriltasi, käyttämiltäsi verkkosivustoilta ja mainostajilta.

Virtuaalinen sijainti
Haluaisitko pääsyn myös sellaisiin sisältöihin, jotka eivät ole saatavilla maassasi? VPN-yhteyden avulla voit asettaa virtuaalisen sijaintisi toiseen maahan. Näin pääset myös verkkosivustoille, jotka ovat saatavilla vain kyseisessä maassa tai jotka ovat estetty omassa maassasi. Tästä on hyötyä myös, jos matkustelet paljon ja haluat katsella kotimaasi TV-lähetyksiä netissä.

Wi-Fi-suojaus
Wi-Fi-yhteyden käyttäjät voivat altistuvat hakkeroinnille. Yksityisyytesi ja tietojesi turvaamiseksi kaikki verkkoliikenteesi salataan, jotta kukaan ei pysty vakoilemaan sinua. Voit turvallisesti muodostaa yhteyden mihin tahansa tukiasemaan missä tahansa.

Estä haitallinen seuranta
Jotkin verkkosivustot seuraavat liikkeitäsi Internetissä ja myyvät tiedot mainostajille. Tällaiset yritykset keräävät tietoja eri sivustoilta ja yhdistelevät niitä, joten saatat tulla luovuttaneeksi enemmän henkilökohtaisia tietojasi kuin haluaisit.

Salasanojen tallennus
Tallenna kaikki salasanat, kirjautumistunnukset, sähköpostiosoitteet, PIN-koodit ja luottokortti- ja verkkopankkitunnukset turvallisesti

Salasanojen tila
KEY auttaa parantamaan sala­sanoja ryhmittelemällä ne niiden laadun perusteella.

Salasanavuodot
Mobiililaitteeseesi tulee ilmoitus, jos suosittu palvelu hakkeroidaan ja tilisi saattaa olla vaarassa.

Synkronoi laitteesi
KEY on käytettävissä missä tahansa ja millä tahansa laitteella yhdellä ja samalla pääsalasanalla. Voit synkronoida salasanasi reaaliajassa kaikissa laitteissasi.

Järjestelmävaatimukset

PC
Käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
Suoritin: vähintään Intel Pentium 4
Muisti: 1 Gt tai enemmän
Levytila: 1,2 Gt vapaata levytilaa
Nopea internetyhteys tilauksen vahvistamiseen ja päivitysten vastaanottamiseen. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta. Järjestelmän on oltava Microsoftin määrittämien Windowsin vähimmäisvaatimusten mukainen.

MAC
Käyttöjärjestelmä: macOS 10.14 (Mojave). macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12 (Sierra)
Suoritin: Intel
Muisti: 1 Gt tai enemmän
Levytila: 250 Mt vapaata levytilaa

ÄLYPUHELIMET JA TABLETIT
Käyttöjärjestelmä: Android 5 tai uudempi, iOS 11 tai uudempi

Saatavuus
Saatavilla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa pois lukien Bahrain, Iran, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Kielivaihtoehdot
dansk, Deutsch, English, español, español latinoaméricano, français, français canadien, italiano, lietuvių, Nederlands, norsk, polski, português, português brasileiro, suomi, svenska, tiếng Việt, русский, 日本語, 繁體中文 (香港)

Tarkista uusimmat tekniset tiedot osoitteesta www.f-secure.com/total

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Itewiki
Copyright © 2019-2020 Tupa-Soft Oy / TS-Information security. All rights reserved.