Internet security

Maailman paras suojaus surffailuun, verkkopankin käyttöön ja nettiostosten tekoon

F‑Secure Internet Securityn palkitun suojauksen ansiosta voit huoletta surffata tietokoneellasi verkossa, tehdä nettiostoksia ja käyttää verkkopankkia. F‑Secure Internet Security suojaa sinua ja tietokonettasi reaaliaikaisesti haittaohjelmilta, hakkereilta ja identiteettivarkauksilta. Sen avulla käytät verkkopankkia turvallisesti ja suojelet lapsiasi verkon haitalliselta sisällöltä.

Virustentorjunta
Pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta, kiristyshaittaohjelmilta, mainosohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.

Selauksen suojaus
Tekee verkossa surffailusta turvallista. Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi.

Verkkopankkisuojaus
Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankkisivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Lapsilukko
Takaa lapsille turvallisen verkon käytön. Voit varmistaa lastesi verkkokäytön turvallisuuden rajoittamalla verkonkäyttöaikaa ja estämällä haitallisen sisällön.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät: Windows 10, 8.1, 7 (Service Pack 1)
Suoritin: Vähintään Intel Pentium 4
Muisti: Vähintään 1 Gt
Levytila: 1,2 Gt vapaata levytilaa

Internet-yhteys tarvitaan tilauksen vahvistamista ja päivityksiä varten. Järjestelmän on oltava Microsoftin määrittämien Windowsin vähimmäisvaatimusten mukainen. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

Kielivaihtoehdot
čeština, dansk, Deutsch, eesti, English, español, español latinoaméricano, français, français canadien, italiano, lietuvių, magyar, Nederlands, norsk, polski, português, português brasileiro, română, slovenščina, suomi, svenska, tiếng Việt, Türkçe, български, ελληνικά, русский, 日本語, 简体中文, 繁體中文 (香港), 繁體中文 (台灣)

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Itewiki
Copyright © 2019-2020 Tupa-Soft Oy / TS-Information security. All rights reserved.