Yksittäin toimivat ohjelmistot (tietoturva/tuottavuus) hankaloittavat lisenssien hallintaa lisäämällä ylläpitotyötä ja samalla yhtenäinen näkyvyys kokonaistilanteeseen saattaa hämärtyä. Toimisto-ohjelmissa ei ole kannattavaa hankkia pysyviä lisenssejä tiettyihin versioihin, koska henkilöstön määrä saattaa vaihdella ja lisäksi pysyvät lisenssit ovat vain tiettyyn versioon. Siksi onkin järkevää hankkia Office365 kuukausilaskutuksella, joka sisältää mm. viimeisimmät versiot Office-ohjelmista, lisenssien määrää voi vaihtaa kuukausipohjaisesti sekä isoa alkupanostusta (lisenssien hankinta) ei tarvita. Office365 sisältää myös paljon muita ominaisuuksia, valitusta palvelutilauksesta riippuen. Lisätietoa eri palvelupaketeista löydät klikkaamalla tästä.

Tietoturvan osalta, yksittäin toimivat antivirus/haittaohjelmasuojaus-ohjelmat eivät kerro koko totuutta – miten suojaus toimii yrityksessä, ovatko kaikki päivitykset kaikilla koneilla asennettuina ja toiminnassa sekä lisenssienhallinnan osalta – milloin mikäkin vanhenee = lisää työtä. Siksi keskitetty hallinta ja raportointi onkin kaiken A ja O.


Hallintapalvelut sisältävät tuotteiden hallinnan pilvessä olevan palvelun kautta, raportoinnin sekä kolme muutosta/kk. Ylimääräiset muutokset lisälaskutettavana työnä.
Ylläpito jatkuvana palveluna 60€/kk (alv. 0%) – sisältäen kuukausittaisen raportoinnin. Lisätyöt á 20€/kpl (alv. 0%).