Kauttamme hankitut laitteet ja ohjelmistot saat tarvittaessa asennettuina ja käyttövalmiina. Palveluun sisältyy:
Kotiinkuljetus (toimipisteestämme 25 km säteellä) ja asennus käyttökuntoon
Opastus perustoimintoihin (max. 30 min)
Pakkausmateriaalin poisvienti
Ylimääräiset kilometrit – 5€/10 km
Palvelun hinta: 100€ (palveluun sisältyvien matkakustannusten osuus 30€) – *kotitalousvähennys huomioiden palvelun hinta on: 68,50€
Hinnat sis. Alv. 24%


Palvelun saat myös muualtakin kuin meiltä hankittuihin laitteisiin ja ohjelmistoihin, jolloin palvelu kattaa:
Henkilön paikalle asentamaan laite/ohjelmisto (palveluun sisältyy matkat toimipisteestämme 25 km säteellä)
Opastus perustoimintoihin (max. 30 min)
Pakkausmateriaalin poisvienti
Ylimääräiset kilometrit – 5€/10 km
Palvelun hinta: 80€ (palveluun sisältyvien matkakustannusten osuus 30€) – *kotitalousvähennys huomioiden palvelun hinta on: 57,50€
Hinnat sis. Alv. 24%


Tietokoneen vuosihuolto: 30€ (+matkakulut)
Päivitysten tarkastus ja asennus tarpeen mukaan
Virusskannaus ja virusten poisto automaattisilla työkaluilla (käsityönä/manuaalisesti tehtävät poistot lisätyön hinnalla, kts. alla)
Muistin ja levytilan tarkastus, korjaavat toimenpiteet
Väliaikaistiedostojen poisto ja levy(je)n eheytys
Matkakulut – 5€/10 km
*kotitalousvähennys huomioiden palvelun hinta on: 16,50€
Hinnat sis. Alv 24%


Mahdolliset lisätyöt (muiden palveluiden yhteydessä): 30 min/35€, 60 min/65€ (kotitalousvähennys huomioiden, 30 min/19,25€, 60 min/35,75€)


Meiltä saat pöytäkoneet myös rakennettuna ”mittatilaustyönä” tarpeen mukaan, konfiguroimme langalliset ja langattomat verkot (WLAN/3G/4G-boksit) tietoturvallisesti, ja lisäksi kauttamme saat laitteet jokaiseen tietotekniikka-tarpeeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Asennamme myös TV:t ja digiboksit käyttövalmiiksi – kauttamme saat mm. seinäkiinnikkeet eri kokoisiin televisioihin. Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva malli toiminnallisuuksiltaan (kääntyvyys, koko, kourujen ja peitelistojen tarve yms.) ja toivottu ajankohta asennukselle. Tarvittaessa verkkojohdon vedot (pintavetona) esim. älytelevisiolle.


*Kotitalousvähennys – Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta. Kotitalousvähennyksen määrä riippuu siitä, teetätkö työn yrityksellä vai palkkaatko itse työntekijän. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 45% arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö. Linkki verohallinnon sivuille.